Снимка Сакар нюзЯйце с интересни белези снесе кокошка в село Черепово.

...
Снимка Сакар нюзЯйце с интересни белези снесе кокошка в село Черепово.
Коментари Харесай

Яйце с интересни белези се появи в село Черепово

Снимка Сакар нюз

Яйце с забавни белези снесе кокошка в село Черепово. В дните преди Великден Ленко Ленков, когато събирал яйцата, забелязал, че едно от тях е друго. По него има вдлъбнатини с формата на черти, които са подредени по този начин, че образуват фигура с елипсовидна форма.Това се повторило и на другия ден. На третия той решил да разбере коя от деветте му кокошки го снася, написа sakarnews.info.

Проследил кой сяда на полога и схванал, че това е най-красивата.Тя обаче снесла единствено девет такива яйца, а идващите още веднъж били елементарни. Стопанинът няма пояснение за странното събитие.През месец март 2009 г. подобно яйце снесе кокошка в село Щит. Местни зевзеци дефинираха, че внезапните по черупката на яйцето образуват слънце, което съгласно тях предсказва, че то ще изгрее на първо време в Свиленградска община. Собственикът, Сашо от Щит, има друга доктрина за невероятното яйце. Тъй като то е снесено в седмицата от началото на Великите пости, това е знак, че излаз от международната рецесия ще има в най-скоро време.

Освен всичко останало, Сашо, който е секретар на читалището в селото, минава и за локалния екстрасенс. Според него това предвещание върху яйцето е още по-силно, щом се появява преди Великден.През 2006 година по-добно яйце с белези бе снесла и кокошка на харманлийка. То се появи на бял свят навръх Великден, а собственичката на птицата бе мюсюлманка. По това време стопанската система на България и света бе във възходяща крива.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР